Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |

Fotografie potravin

Fotografie potravin. Naučte se tedy brát na vědomí tři hodnoty, které se vždy podílejí na tom, jak fotka dopadne: čas, ISO a clonu, a alespoň zhruba tušit, jaké mají hodnoty. (Opakuji, bez toho to nejde!) Kolik je tu světla? Jaké tam tedy dám ISO?“ Jistě, čím nižší ISO, tím lépe. Ale v tuto chvíli musí mozek započítat další otázku: „Když ISO bude moc nízké, nebude muset být čas moc dlouhý?

Smažený řízek

Smažený řízek